Netværksbestyrelse
sparring rådgivning ledelsesinformation økonomi outsourcing bogholderi løn økonomistyring bestyrelse advisory board

Få retning på din forretning med en netværksbestyrelse

Hjælp andre med at hjælpe dig og bliv en del af en bestyrelse hvor 4 virksomheder hjælper hinanden til at holde fokus på retning og forretning.


I vil få selskab af en netværksfacilitator, der principielt vil fungere som instruktør/ sekretær/ bestyrelsesformand og guide jer igennem samt deltage i debatten og bidrage.


For mange mindre virksomheder er det en dyr løsning at få en professionel bestyrelse, men gennem ProcOpt Management kan du få faciliteret en bestyrelse for kun 350 kr i om måneden.

sparring rådgivning ledelsesinformation økonomi outsourcing bogholderi løn økonomistyring bestyrelse advisory board

Sådan fungerer det


En netværksbestyrelse består af 4 medlemmer og 1 facilitator.


Virksomheder der viser interesse bliver screenet for at sikre deres lyst til at bidrage i netværket. For at skabe succes må alle deltage på lige vilkår og bidrage til processen. Som medlem kommer man til at fungere som bestyrelsesmedlem for de 3 øvrige medlemmer.


Der afholdes møde én gang i kvartalet hvor man gennemgår 2 af de 4 virksomheder. Det betyder, at man har fokus på sin egen forretning halvårligt og derfor får mulighed for at evaluere på sin forretning jævnligt. Man lærer hinanden forholdsvist hurtigt at kende fordi man møde regulært og møderne planlægges fra gang til gang for at tilpasse med ferie og andet.


Møderne holdes skiftevis hos de 4 medlemmer for at få forskellig inspiration, men hvis dette ikke er muligt kan det også lade sig gøre hos ProcOpt Management.


I vil blive udstyret med en skabelon for præsentation, målsætning, aktionsplaner og vission sam hvilke elementer det er vigtigt at fokusere på og forberede inden møderne, så rammerne bliver professionelle og møderne bliver effektive.

 
 
 
Jeg accepterer, at ProcOpt Management må kontakte mig om netværksbestyrelse
 
Jeg accepterer, at modtage nyheder og tilbud fra ProcOpt Management