Gratis rådgivningsbesøg

GRATIS RÅDGIVNING

Virksomheder er til for skabe resultater


Vi vil gerne hjælpe jer med at blive endnu bedre til at skabe resultater ved at gøre jeg i bedre stand til at træffe de rigtige beslutninger, men hvad skal der til for at blive dygtigere til netop det.


Vi tilbyder at komme forbi din virksomhed på et besøg hvor vi gennemgår hvordan I arbejder med jeres økonomi i hvilke systemer og med hvilke kompetencer og mennesker. Derudover ser vi på hvordan jeres supportstruktur er generelt.

Alt dette med henblik på at få et overblik over hvor og hvordan I kan forbedre jeres evne til at træffe de rigtige og gode beslutninger i hverdagen.

Vi giver jer en gratis rapport om hvad I kan gøre for at blive dygtigere til at træffe beslutninger og styrke jeres forretning.

SAMARBEJDE OG ÆRLIGHED


I beslutningsfasen er det yderst vigtigt at jeres organisation samarbejder og er ærlige omkring hvad der sker omkring dem.

Det giver de bedste betingelser for at I ved hvad der sker i virksomheden, men hvordan får man det frem i sin organisation?

VIDEN ER ESSENTIELT


At vide hvordan din forretning udvikler sig kan ses på mange måder. Når I træffer beslutninger er det essentielt at vide hvordan din forretning faktisk ser ud. Hvilke faktorer der har betydning i netop din forretning kan være meget anderledes end standarden. Det er derfor vigtigt at strukturere dine data, så de giver den rette indsigt i virksomhedens udvikling.

FORSTÅ FREMTIDEN


Når I træffer en beslutning er det naturligvis med forhåbning om at der skal ske noget godt ude i fremtiden, men ofte ved man ikke hvad der vil ske. Ved at sammensætte viden fra data og fra menneskers samarbejde og ærlighed og kombinerer det med anden viden kan man lave nogle forudsigelser med en større nøjagtighed og viden om risici og muligheder, der gør det nemmere at træffe de rigtige beslutninger.

Tilmeld dig til et gratis rådgivningsbesøg her:

 
 
 
 
 
Jeg accepterer, at ProcOpt Management må kontakte mig om gratis rådgivningsbesøg
 
Jeg accepterer, at modtage nyheder og tilbud fra ProcOpt Management
 
 

Vi styrker jeres forretning med de rette kompetencer!


Vores vision er, at vi skal være Danmarks bedste virksomhed til at hjælpe små og mellemstore virksomheder til at øge deres værdi gennem brug af de rette kompetencer i supportfunktionerne.


Det vil vi gøre ved at skabe rammerne for samarbejde med de rette kompetencer, som kan benyttes i det omfang, der er behov og relevans for vores kunder samt ved at lytte. Vi engagerer os med vores kunder gennem dialog for at forstå hvad der rent faktisk har betydning ift. branche, virksomhedens værdier, bæredygtighed og fremtid.

ProcOpt Management

Gammelgårdsvej 61 

3520 Farum


Email: tln@procopt.dk

Phone: 2134 6062

CVR: 28526202

økonomistyring økonomichef digitalisering automatisering forretningsplan

Copyright @ All Rights Reserved