Business Partnering
sparring rådgivning ledelsesinformation økonomi outsourcing bogholderi løn økonomistyring bestyrelse advisory board
sparring rådgivning ledelsesinformation økonomi outsourcing bogholderi løn økonomistyring bestyrelse advisory board

Vi søger en tankegang hvor supportfunktioner samarbejder baseret på nogle principper om at tage del i ansvaret for driftens udvikling og er i tæt dialog om løbende udvikling og facilitering af udviklingsprojekter. Jeg ser det også som en væsentlighed, at man tilpasser sin supportfunktion løbende med den øvrige udvikling og behov for at drive forretningen. Jeg hjælper gerne med at starte en udvikling og komme med forslag til hvordan I kan drive mere værdi fra jeres supportfunktioner.

Optimér virksomhedens værdi gennem samarbejde


Hvordan er jeres supportfunktioner integreret til driften? Mange virksomheder oplever at deres supportfunktioner indenfor finans, sourcing, indkøb osv. arbejder uafhængigt af driftafdelingen og dermed kun tildeler virksomheden begrænset værdi.

Vi tilbyder kurser til virksomhedens medarbejdere i at samarbejde på tværs af funktioner og bruge åbenhed og ærlighed som en væsentlig faktor for at sikre optimering af forretningen.


Vi tilbyder kurser til virksomhedsledelse med fokus på at sikre hvordan man får fuld udbytte af at indføre Business Partnering i organisationen.